Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Maine

Proprietate de vânzare în Maine

Se învecinează la est, nord și nord-vest cu Canada și spre sud-vest spre New Hampshire.

În această vară pentru sezonul de vânzări imobiliare din Maine este plin.

Pe tot cuprinsul statului sa înregistrat o creștere de 2,54% față de iunie 2017.

2018 a fost un an bun pentru Maine în cazul în care este posibil să se găsească proprietăți foarte interesante de vânzare în Maine și inventarul se mișcă rapid.

Numărul de vânzări din primele șase luni ale anului 2018 este cu aproape 2% mai mare decât în ​​primele șase luni ale anului 2017.

Maine imobiliare continuă să fie o mare investiție mai presus de toate dacă sunteți în căutarea de proprietate de vânzare în Maine.

Maine, statul cel mai nordic din Statele Unite, este cunoscut pentru coastele sale stâncoase, istoria maritimă și mediile naturale, cum ar fi granitul și insulele sălbatice ale Parcului Național Acadia. Elks sunt atracția majoră în Baxter State Park, casa de Muntele Katahdin, termen de Traseul Appalachian.

Capitala este Augusta, dar cele mai populare orașe sunt Portland, Lewiston și Bangor.

Prețul mediu de vânzare al proprietății de vânzare în Maine a crescut cu 11% în iunie față de anul trecut, în timp ce volumul vânzărilor interne a crescut cu aproape 3%.

Numărul de locuințe vândute pe întreg teritoriul statului în luna iunie a fost de 1.937, comparativ cu 1.889 de case vândute în iunie 2017.

A fost un an foarte bun pentru majoritatea Maine și inventarul se mișcă repede. Numărul de vânzări din primele șase luni ale anului 2018 este cu aproape 2% mai mare decât în ​​primele șase luni ale anului 2017, ceea ce a fost cel mai bun din Maine.

Pentru perioada de trei luni care sa incheiat la 30 iunie, valoarea medie a pretului de vanzare in Maine a crescut cu aproximativ 11% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Cea mai mare creștere a prețului mediu pentru perioada de trei luni a fost în județul Waldo, unde a crescut cu peste 18%. Singurul județ din Maine care a înregistrat un declin mediu al prețurilor pentru această perioadă a fost Penobscot, unde mediana a scăzut cu mai mult de 7% față de anul precedent.

Cea mai mare creștere a volumului vânzărilor pentru cele trei luni a fost în județul Aroostook, unde vânzările de case au crescut cu 32%. Cea mai mare scădere a volumului vânzărilor a avut loc în județul Lincoln, unde vânzările de case au scăzut cu aproximativ 18%, până la 122 de vânzări.

Piața imobiliară este foarte interesantă dacă doriți să investiți în proprietăți de vânzare în Maine.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 33069

DE VÂNZARE Casă, Maine, York County, York, 229 US Route 1

13,385,056.43RON
DE VÂNZARE
Casă

854.71 m²
Bună ziua, te contactez în legătură cu un teren / structură pe care am de vânzare. Terenul este excelent pentru dezvoltare. Este o bucată de teren de ...
Cod. 8600

DE VÂNZARE Altele (comerciale), Maine, Augusta, Augusta, Augusta

3,212,413.54RON
DE VÂNZARE
Altele (comerciale)

800 m²
Perfect pentru ghidul de proprietar sau investitor
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB